Close

Mont Blanc Meisterstuck Doue Silver Barley Kulepenn [6e52] – NOK 981 : Professional montblanc pen stores, cheap-montblanc.co

Posted in 18+, Female, Life Stories, Non-fiction, Rest of the world
Total Votes: 1

Average Rating: 3


Rate this story below

[b][url=http://no.cheap-montblanc.co/]Montblanc penner[/url][/b]
[b][url=http://www.cheap-montblanc.co/no/]Montblanc penner[/url][/b]
Montblanc Meisterstuck | Montblanc penn | Montblanc penn
Mont Blanc Meisterstuck Doue Silver Barley Kulepenn [6e52]
Mont Blanc Meisterstuck Doue Silver Barley Kulepenn [6e52]


NOK 8,932  NOK 981
Du får 89% avslag

Legg i handlekurv:Brand Story

Montblanc International GmbH er en tysk produsent av skriving instrumenter, ofte identifisert av sin berømte ” White Star ” logo.Founded av papirhandler Claus – Johannes Voss , bankmannen Alfred Nehemias og ingeniøren august Eberstein i 1906 , begynte selskapet som Simplo Filler Pen selskap som produserer opp-markedet penner i Schanzen distriktet i Hamburg. Deres første modell var Rouge Et Noir i 1909 , etterfulgt i 1910 av pennen som senere skulle gi selskapet sitt nye navn, på Mont Blanc . Den første penn ( en fyllepenn ) kjent som Meisterstück eller Masterpiece ( navnet som brukes for eksport ) ble produsert i 1925 .

Beskrivelse

Kulepenn ved hjelp av ignorering instrument , spesielle design evner ved hjelp av Montblanc emblem inngravert om mørk dyre harpiks , platina – belagt dekker innlagt ved hjelp av Montblanc emblem , platina – belagt klipp i tillegg til skjer for å være . Opprette System : Kule PenBallpoint penn ved hjelp av ignorering mechanismRefills : Montblanc kulepenn påfyll : Puzzle Dark- farget , Pacific Orange , Nightfire Rødlig farget , bunt med penger GreenFeatures : Platinum – belagt klipp ved hjelp av mann eller kvinner serie numberPlatinum belagt i tillegg til innlagt ved hjelp av Montblanc emblemPlatinum belagt Forskipet pyntet ved hjelp av Montblanc selskap nameThree platina – belagt skjer for å være preget med alle Montblanc selskap nameSpecial design med at Montblanc emblem inngravert om mørk dyre resinCome ved hjelp av foreliggende sak og container .Montblanc penner
Montblanc penner